In fase 3 zullen 5 appartementen worden gebouwd met de bouwnummers 23 tot en met 27.

De verkoop is gestart in december 2020. Het woongebouw wordt uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen.

Het woongebouw bestaat uit 3 woonlagen met op de begane grond 2 appartementen, op de 1e verdieping 2 appartementen en op de 2e verdieping een penthouse. Eén van de appartementen op de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een zogenoemde maisonette, waarbij één van de slaapkamers op de 2e verdieping is gelegen die middels een inpandige vaste trap bereikbaar is.

De appartementen zijn bereikbaar vanuit de centrale hal die is uitgerust met een trappenhuis en een lift. De appartementen hebben elk de beschikking over een berging en een parkeerplaats op eigen terrein. De appartementen hebben bruto-oppervlakten tussen circa 89 m² en 154 m².

Indeling appartementen begane grond

Bij binnenkomst in de hal van het appartement treft u 2 slaapkamers met oppervlakten van circa 8 m² en 6,5 m². Ook de badkamer, het toilet en de bijkeuken zijn bereikbaar vanuit de hal. In de bijkeuken staan de installatie-units opgesteld en kunnen de wasmachine en wasdroger worden geplaatst. De woonkamer/keuken heeft een oppervlak van circa 43 m² en geeft toegang tot het terras aan de Nanningaweg. De woonkamer/keukengeeft toegang tot de hoofdslaapkamer, met een oppervlak van circa 12 m².

Indeling penthouse, 2e verdieping

Bij binnenkomst in de hal van het penthouse treft u 2 slaapkamers met oppervlakten van circa 8 m² en 6,5 m². Ook het terras, de badkamer en het toilet zijn bereikbaar vanuit de hal. De woonkamer/keuken heeft een oppervlak van circa 41 m² en heeft balkonvensters voor een unieke ruimtebeleving. Vanuit de woonkamer/keuken is de bijkeuken te bereiken, waar de installatie-units opgesteld staan en waar de wasmachine en wasdroger kunnen worden geplaatst. Eveneens bereikbaar vanuit de woonkamer/keuken is de royaal bemeten hoofdslaapkamer met een oppervlak van circa 20 m².

Opties

De plattegronden van de appartementen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.

Appartementen begane grond

Oppervlak (bruto): circa 109 m²
Inhoud (bruto): circa 327 m³
Aantal kamers: 4

Appartement 1e verdieping (maisonette)

Oppervlak (bruto): circa 123 m²
Inhoud (bruto): circa 357 m³
Aantal kamers: 5

Appartement 1e verdieping

Oppervlak (bruto): circa 89 m²
Inhoud (bruto): circa 267 m³
Aantal kamers: 3

Appartement 2 verdieping (penthouse)

Oppervlak (bruto): circa 135 m²
Inhoud (bruto): circa 330 m³
Aantal kamers: 4