In fase 3 zullen 2 halfvrijstaande woningen worden gebouwd aan de Nanningaweg. De verkoop is gestart in december 2020.
Deze woningen hebben de bouwnummers 34 en 35.

De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met accenten in een 3e kleur metselwerk, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond

In de zijgevel van de woning bevindt zich de entreedeur die toegang biedt tot de hal. In de hal bevinden zich het toilet, de installatieruimte, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u de woonkamer binnen. De woonkamer grenst aan de achtertuin en beslaat de breedte van de gehele woning. De straatgerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek.

1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een maat van 300 cm bij 404 cm. Daarnaast bevinden zich op de 1e verdieping 2 kleinere slaapkamers met oppervlaktes van 10,8 en 7,9 m² en de badkamer. In de badkamer bevinden zich een toilet, een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De vaste trap op de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping.

Zolderverdieping

De vaste trap komt uit op een ruime (berg)zolder. De zolderverdieping is de plaats waar de ventilatie-unit opgesteld staat.

Opties

De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen.
Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een schuifpui of een bergkast onder de trap.
Op de 2e verdieping behoort een extra slaapkamer tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.

Halfvrijstaande woning: € 299.500,- v.o.n.

Inhoud (bruto): circa 450 m³
Kaveloppervlak: vanaf 268 m²