klaverbladwoningen fase 3, verkoop start in 2020 2018-11-16T00:27:00+00:00

In fase 3 worden 8 klaverbladwoningen gebouwd. De woningen zitten met 2 grotere en 2 kleinere types aan elkaar zoals een klavertje-vier en vormen met hun statige uitstraling het topstuk van De Melkweg. De verkoop start in 2020. Deze woningen hebben de bouwnummers 23 t/m 30. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk met een fraai gedetailleerde entreepartij en rollagen. De woningen worden voorzien van kunststof kozijnen welke zijn uitgevoerd met een nostalgische vlakverdeling. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en kent royale overstekken. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht. De woningen zijn door hun grootte uitstekend geschikt voor het uitoefenen van aan huis verbonden beroepen, maar ook voor grotere gezinnen.

Begane grond

De woningen van het type Waterzijde hebben een royale entreehal, waarin zich het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping bevinden. De hal biedt toegang tot de woonkamer met leefkeuken, maar ook tot de slaapkamer met aangrenzende badkamer. Deze zijn uitstekend in gebruik te nemen als kantoor- of praktijkruimte. De woningen van het type Zuidzijde hebben eveneens een royale entreehal met toilet, meterkast en trap en een woonkamer met leefkeuken.

1e Verdieping

De woningen van het type Waterzijde hebben 3 slaapkamers, een badkamer, de installatieruimte met verwarmingsketel en de ventilatie-unit, en een vaste trap naar de 2e verdieping. De woningen van het type Zuidzijde hebben 3 slaapkamers, een badkamer en de installatieruimte met verwarmingsketel en de ventilatie-unit.

2e Verdieping

De woningen van het type Waterzijde hebben op de 2e verdieping de mogelijkheid voor het realiseren van 2 extra slaapkamers. Voor de woningen van het type Zuidzijde is de 2e verdieping te gebruiken als bergzolder.

Klaverbladwoning,
Waterzijde:

Inhoud (bruto): circa 560 m³
Kaveloppervlak: vanaf 244 m²

Klaverbladwoning,
Zuidzijde:

Inhoud (bruto): circa 447 m³
Kaveloppervlak: vanaf 288 m²