In fase 3b zal 1 vrijstaande woning worden gebouwd aan de Nanningaweg. De verkoop is gestart in juli 2022.

Deze woningen heeeft bouwnummers 27.

De woning wordt uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met fraaie accenten in het metselverband, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond

In de zijgevel van de woning bevindt zich de entreedeur die toegang biedt tot de hal. In de hal bevinden zich het toilet, de warmtepompinstallatie, de meterkast, de achterdeur naar de tuin en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u de woonkamer binnen. De straatgerichte woonkamer beslaat de breedte van de gehele woning. De tuingerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek.

1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een maat van 320 cm bij 410 cm. Daarnaast bevinden zich op de 1e verdieping 2 kleinere slaapkamers met oppervlaktes van 9,6 en 6,7 m² en de royale badkamer. In de badkamer bevinden zich een toilet, een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De vaste trap op de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping.

Zolderverdieping

De vaste trap komt uit op een ruime (berg)zolder. De zolderverdieping is de plaats waar de ventilatie-unit opgesteld staat.

Opties

De plattegronden van de woning bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen.

Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een aangebouwde garage, een dubbele tuindeur of een bergkast onder de trap.

Op de 1e verdieping kan in de badkamer een ligbad geplaatst worden.

Op de 2e verdieping behoren een extra slaapkamer tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.

Vrijstaande woning:
€ 415.000,- v.o.n.

Inhoud (bruto):
circa 397 m³
Kaveloppervlak:
270 m²