In fase 1 zullen 2 halfvrijstaande woningen worden gebouwd. De verkoop is gestart in maart 2018. Deze woningen hebben de bouwnummers 1 en 2. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met accenten in een 3e kleur metselwerk, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond

In de zijgevel van de woning bevindt zich de entreedeur die toegang biedt tot de hal. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u de woonkamer binnen. Zowel de woonkamer als de keuken beslaan de breedte van de gehele woning. De tuingerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek.

1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevindt zich de royaal bemeten hoofdslaapkamer met een maat van maar liefst 472 cm bij 320 cm. Daarnaast bevinden zich op de 1e verdieping 2 kleinere slaapkamers met oppervlaktes van 10,6 en 7,8 m² en de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De overloop biedt toegang tot de bergzolder middels een vlizotrap.

Zolderverdieping

De zolderverdieping is de plaats waar de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld staan. Daarnaast is deze verdieping te gebruiken als bergzolder.

Opties

De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een aangebouwde garage, een schuifpui of een bergkast onder de trap. Op de 1e verdieping behoren een vaste trap naar zolder, een toilet, een ligbad en een kastenwand tot de mogelijkheden.

Voor informatie over de prijzen van de opties neemt u contact op met de makelaar.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.

Tussenwoning: €184.500,- v.o.n.

Inhoud (bruto): circa 433 m³
Kaveloppervlak: vanaf 278 m²