In fase 2 zullen 4 halfvrijstaande woningen worden gebouwd, welke voorbereid zijn op levensloopbestendigheid. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Er is rekening gehouden met ruimte voor draaicirkels van rolstoel en/of rollator. De verkoop is gestart in november 2018. Deze woningen hebben de bouwnummers 17 t/m 20. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met accenten in een 3e kleur metselwerk, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond

In de zijgevel van de woning bevindt zich de entreedeur die toegang biedt tot de hal. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u de woonkamer/keuken binnen. De ruim bemeten slaapkamer op de begane grond is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt toegang tot de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst.

1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers met een oppervlak van maar liefst 12,0 en 19,5 m². De overloop biedt toegang tot de bergzolder middels een vlizotrap.

Zolderverdieping

De zolderverdieping is de plaats waar de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld staan. Daarnaast is deze verdieping te gebruiken als bergzolder.

Halfvrijstaande woning,
levensloopvoorbereid:

Inhoud (bruto): circa 413 m³
Kaveloppervlak: vanaf 191 m²