In fase 3 worden 4 klaverbladwoningen gebouwd. De woningen zitten met 2 grotere en 2 kleinere types aan elkaar zoals een klavertje-vier en vormen met hun statige uitstraling het topstuk van De Melkweg. De verkoop is gestart in december 2020. Deze woningen hebben de bouwnummers 28 t/m 32.

De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk met een fraai gedetailleerde entreepartij en rollagen. De woningen worden voorzien van kunststof kozijnen welke zijn uitgevoerd met een nostalgische vlakverdeling. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en kent royale overstekken. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

De woningen zijn door hun grootte uitstekend geschikt voor het uitoefenen van aan huis verbonden beroepen, maar ook voor grotere gezinnen.

Begane grond

De woningen van het type Waterzijde hebben een royale entreehal, waarin zich het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping bevinden. De hal biedt toegang tot de woonkamer met leefkeuken, maar ook tot de slaapkamer met aangrenzende badkamer. Deze zijn uitstekend in gebruik te nemen als kantoor- of praktijkruimte. De woningen van het type Zuidzijde hebben eveneens een royale entreehal met toilet, meterkast en trap en een woonkamer met leefkeuken.

1e Verdieping

De woningen van het type Waterzijde hebben 3 slaapkamers, een badkamer, de installatieruimte met verwarmingsketel en de ventilatie-unit, en een vaste trap naar de 2e verdieping. De woningen van het type Zuidzijde hebben 3 slaapkamers, een badkamer en de installatieruimte met verwarmingsketel en de ventilatie-unit.

2e Verdieping

De woningen van het type Waterzijde hebben op de 2e verdieping een zeer royale slaapkamer annex werkkamer en de mogelijkheid om een extra badkamer te realiseren.
De woningen van het type Zuidzijde hebben op de 2e verdieping een zeer royale slaapkamer annex werkruimte en een installatieruimte met de warmtepompinstallatie. Deze woningen hebben op de 2e verdieping de mogelijkheid voor het realiseren van een extra badkamer en een extra slaapkamer.

Klaverbladwoning,
Waterzijde:

Inhoud (bruto): circa 534 m³
Kaveloppervlak: vanaf 237 m²

Klaverbladwoning,
Zuidzijde:

Inhoud (bruto): circa 436 m³
Kaveloppervlak: vanaf 312 m²