In fase 1 zullen 8 rijwoningen worden gebouwd. De verkoop is gestart in maart 2018. Deze woningen hebben de bouwnummers 3 tot en met 10. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren, met accenten in een 3e kleur, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van dakpannen (antraciet) en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond

De woonkamer grenst aan de achtertuin en beslaat de gehele breedte van de woning. De straatgerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevindt zich de royaal bemeten hoofdslaapkamer. Deze beslaat de volledige breedte van de woning. Daarnaast bevinden zich er 1 kleinere slaapkamer en de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en de wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De vaste trap op de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping.

2e Verdieping

De vaste trap komt uit op een ruime (berg)zolder. Hier bevindt zich ook de installatieruimte, waarin de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld staan.

Opties

De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken, al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een aangebouwde garage, een schuifpui of een bergkast onder de trap. De 1e verdieping kan naar wens worden uitgevoerd met 3 slaapkamers in plaats van 2. Ook een toilet in de badkamer behoort tot de mogelijkheden. Op de 2e verdieping kan een extra slaapkamer worden gecreëerd.

Voor informatie over de prijzen van de opties neemt u contact op met de makelaar.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.

Tussenwoning: €149.500,- v.o.n.

Inhoud (bruto): circa 341 m³
Kaveloppervlak: vanaf 138 m²

Hoekwoning: €164.500,- v.o.n.

Inhoud (bruto): circa 405 m³
Kaveloppervlak: vanaf 251 m²