In fase 2 zullen 4 rijwoningen gebouwd. De verkoop is gestart in november 2018. Deze woningen hebben de bouwnummers 13 tot en met 16. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met accenten in een 3e kleur metselwerk, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond

De woonkamer grenst aan de achtertuin en beslaat de gehele breedte van de woning. De straatgerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevindt zich de royaal bemeten hoofdslaapkamer. Deze beslaat de volledige breedte van de woning. Daarnaast bevinden zich op de 1e verdieping 1 kleinere slaapkamer en de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De vaste trap op de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping.

2e Verdieping

De vaste trap komt uit op een ruime (berg)zolder. Op de 2e verdieping bevindt zich ook de installatieruimte, waarin de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld staan.

Tussenwoning:

Inhoud (bruto): circa 341 m³
Kaveloppervlak: vanaf 162 m²

Hoekwoning:

Inhoud (bruto): circa 405 m³
Kaveloppervlak: vanaf 282 m²